Doet sneeuw pijn – Solo Stories

Doet sneeuw pijn - Solo Stories

Een tragikomische monoloog gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van Carolien Spaans.

Doet sneeuw pijn – Solo Stories

Ik denk dat ik gil, want mijn ouders en broer komen meteen de keuken in rennen.

“Hij is dood,” zeg ik, met de telefoon nog in mijn hand. “Hij heeft een paar uur geleden een ongeluk gehad.”



Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind.

‘Doet sneeuw pijn’ is een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. De voorstelling vertelt het verhaal van een ondenkbaar verlies, maar ook van de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

‘Doet sneeuw pijn’ wordt gespeeld door Saskia Temmink en is te zien van 16 januari t/m 4 juni 2020 in de Nederlandse theaters.

Speellijst Doet sneeuw pijn

‘Doet sneeuw pijn’ wordt gespeeld door Saskia Temmink en komt voort uit de serie Solo Stories en is te zien van 16 januari t/m 4 juni 2020 in de Nederlandse theaters.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.