Cirque Stiletto 3

Cirque Stiletto 3

Cirque Stiletto 3 met Karin Bloemen. Een verrassende nieuwe editie van Cirque Stiletto dient zich aan en met niemand minder dan Karin Bloemen, een veelzijdige ster, bij wie het woord diva op het lijf geschreven is.

Het Geheim van Karin haar 5 C’s!

Karin is de énige vedette in ons land die de hoge “C” weet te combineren met Circus, Cabaret, Chansons en Comedy en daarmee totaal theater creëert met haar 5C’s!

“Ik sta te trappelen als een circuspaard om de piste in te gaan” aldus Karin. “Al mijn hele leven heb ik een passie voor het circus! Voor de puurheid en de echtheid. Bij het circus krijgt fake geen kans. Ik heb veel respect voor circus artiesten die hun hele leven wijden aan die 7 of 8 minuten in de piste!”.

Over Cirque Stiletto 3

Cique-Stilletto-3In Cirque Stiletto 3 wordt Karin Bloemen tot haar grote vreugde omringd door de Wëreldbänd, zes muzikale fenomenen die gezamenlijk maar liefst meer dan vijftig instrumenten bespelen. Al in de voorgaande Cirque Stiletto oogstten zij een en al lof. Een komische, muzikale fratsengroep van wereldformaat. Superenergiek. Nog niet eerder vertoond. Spektakelproductie op hoog niveau, aldus de pers.

In de stijl van Mini en Maxi zorgen zij voor fijnzinnige maar ook uitbundige humor, die hen naast topmusici ook tot clowns van wereldformaat maken. In deze nieuwe Cirque Stiletto komen hun komische kanten meer dan ooit tot leven. Zij zijn daarin begeleid door Mini (Karel de Rooy) die als regisseur op dit gebied de maestro is. Opmerkelijke gast in dit circus spektakel is de Italiaanse Lady LaLa McCallan. Deze spraakmakende ster weet zowel een extravagante operadiva als een charismatische jongeman in één persoon te verenigen. Met haar spectaculaire act gooide Lady LaLa McCallan hoge ogen in Italia’s Got Talent en sindsdien trekt zij overal ter wereld volle zalen.

Natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma die garant staan voor spanning, schoonheid en sensatie! Hierbij is uiteraard ook een ludieke rol voor de “kunsten” van Karin en de Wëreldbänd weggelegd.

Speellijst Cirque Stiletto 3

Zwiert Karin aan de trapeze? Springt zij meters hoog op de trampoline? Gaat zij als een bloeddorstige rivale de boksring in met Lady LaLa McCallan of is zij de vrouw met de drie borsten in dit rariteiten kabinet?

Komt dat zien, komt dat zien en laat u, hooggeëerd publiek meevoeren in deze wonderbaarlijke wereld van Cirque Stiletto 3
waarin alles mogelijk is !

Recensie Cirque Stiletto 3

Wij zijn bij de voorstelling van Cirque Stiletto 3 geweest in de Martini Plaza Groningen. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie

Cirque Stiletto 3 is in heel veel theaters in Nederland te zien! Bekijk snel de speellijst.

Bron: Stardust Theatre

[rwp-review id="0"]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link