Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Grease – Musical

Grease - Musical

Grease de Musical komt in het theaterseizoen 2015-2016 naar de Nederlandse theaters.

Stage Entertainment

Musicalproducent Albert Verlinde van Stage Entertainment brengt voor de tweede maal de musical Grease ten tonele. De vorige keer was in 2006 met in de hoofdrollen destijds o.a. Jim Bakkum en Bettina Holwerda.

Grease de Musical

Grease gaat over Danny Zuko en Sandy Dumbrowski. Samen hebben ze een romantische zomer hebben beleefd. Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar blijken ze tot hun verbazing bij elkaar in de klas te zitten. De stoere Danny schaamt zich voor zijn vrienden, de T-Birds, en ziet Sandy niet meer staan.

Sandy besluit dat ze lid wordt van de stoere Pink Ladies. Danny moet kiezen tussen zijn maten en zijn voormalige liefje. Overwint de liefde? Een danswedstrijd brengt de twee weer samen op de dansvloer. Even later verandert Sandy op een manier die niemand had kunnen vermoeden.

De musical werd wereldberoemd door de filmversie die in 1978 werd gemaakt, met in de hoofdrollen John Travolta en Olivia Newton-John. En bevat talloze hits als ‘Greased Lightning’, ‘You’re The One That I Want’ en ‘Hopelessly Devoted’ uiteraard worden deze hits vertaald naar het Nederlands.

 

Cast Grease de musicalCast Grease de Musical

Tim Douwsma en Vajen van den Bosch spelen in deze muzikale musical de hoofdrollen Danny en Sandy.

Lees meer over de cast van Grease de Musical

 

Speellijst Grease

Deze voorstelling is afgelopen. Grease de musical gaat langs veel theaters van Nederland. Zo spelen ze onder andere in Enschede, Assen, Tilburg, Eindhoven en Almere bekijk snel de speellijst en koop uw kaartje bij het theater.

Bron: Stage Entertainment

Grease de musicalRecensie Grease

Grease de musical is het hele theaterseizoen al mateloos populair. Wij waren in Groningen bij Martiniplaza voor een reeks uitverkochte voorstellingen.

Lees onze recensie Grease de musical

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.