Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Ruth Jacott – Ruth

Ruth Jacott Ruth

Ruth Jacott is terug, en hoe! De theaterdiva gaat samen met haar live-band het publiek te trakteren op haar nieuwe muzikale voorstelling Ruth.

Ruth

Ruth is een muzikale voorstelling met mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen. Het publiek krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven.

Een energieke mix van Ruth’s Nederlandstalige hits, ontroerende ballads, uptempo nummers én liedjes die ze altijd al eens had willen zingen. De liedjes klinken soms precies zoals u ze kent, maar zullen soms ook in een verrassend arrangement en misschien soms ook wel met een wat serieuzere ondertoon worden gezongen.

Ruth JacottRuth Jacott

Ruth Jacott werd geboren in Paramaribo, Suriname. Al vanaf haar 17e staat Ruth op de planken en zingt ze een veelzijdig repertoire.

Lees ook de biografie van Ruth Jacott

Bron: Ruth Jacott

Speellijst Ruth Jacott – Ruth

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.