Theater Amstelveen

Theater Amstelveen. U vindt de plaats Amstelveen in de provincie Noord-Holland. Amstelveen grenst aan de stad Amsterdam en ligt vlakbij Schiphol. Voor een heerlijk avondje naar het theater zit u in Amstelveen goed, bezoek bijvoorbeeld eens een leuke voorstelling in de Schouwburg Amstelveen.

Op zoek naar een theater in plaats of stad?

Theater Amstelveen of bekijk theaters in: Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Bovenkarspel, Den Helder, Den Oever, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heiloo, Hoofddorp, Hoorn, IJmuiden, Medemblik, Purmerend, Schagen, Weesp, Wormer en Zaandam. Of bekijk alle theaters in Noord-Holland.

Schouwburg Amstelveen

Het bekendste theater in de plaats Amstelveen is natuurlijk Schouwburg Amstelveen. U vindt dit theater aan het Stadsplein. Het is een gerenommeerde schouwburg van middelgrote afmeting. Er zijn drie zalen te vinden: een grote zaal, een kleinere zaal met een vlakke vloer en een bioscoopzaal.

Elk jaar komen er meer dan 100.000 bezoekers op de theatervoorstellingen en filmvertoningen af in dit theater. U kunt hier terecht voor vrijwel elk genre; van cabaret tot muziek en van toneel tot dans. Er worden elk jaar ongeveer 250 voorstellingen geprogrammeerd in de theaterzalen.

Ook worden er af en toe festivals en evenementen geprogrammeerd in Schouwburg Amstelveen. Daarnaast is Schouwburg Amstelveen geschikt voor zakelijke evenementen van 20 tot wel 1.000 personen zoals personeelsfeesten, jaarvergaderingen, seminars en meer. Lees hier meer over Schouwburg Amstelveen.

De Griffioen Amstelveen

De Griffioen wordt wel het leukste cabarettheater van Amstelveen genoemd. Dat zegt al wel een beetje wat u hier kunt verwachten: heel veel lachen! De Griffioen heeft een gezellige theaterzaal aan de Uilenstede in Amstelveen waar elk jaar ongeveer 100 theatervoorstellingen worden geprogrammeerd.

Vele bekende cabaretiers en cabaretières stonden hier al op het podium, wat dacht u bijvoorbeeld van Brigitte Kaandorp en Youp van ’t Hek? Er wordt natuurlijk ook een podium geboden voor nieuw en opkomend talent. Bekijk er bijvoorbeeld de nieuwste voorstelling van Daniël Arends, Micha Wertheim of Droog Brood.

Naast cabaret kunt u hier ook terecht voor andere theatergenres, bekijk er bijvoorbeeld eens een dansvoorstelling of wat dacht u van een leuk muziekoptreden? Bekijk bijvoorbeeld Spinvis of Ricky Koole op het podium in De Griffioen. Ook wordt er twee keer per week een mooie film gedraaid, ook weer in elk genre. Lees hier meer over De Griffioen Amstelveen.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN N-HOLLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=998"></script>