Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

VALS – Thrillermusical

VALS

DommelGraaf Theaterproducties en Michiel Morssinkhof presenteren theaterseizoen 2016-2017 VALS – Thrillermusical in de Nederlandse theaters. VALS is naar de Bestseller van Mel Wallis de Vries. Het boek vertaald in een musical voor iedereen vanaf 12 jaar.

VALS – Thrillermusical

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt een van de vriendinnen opeens na een ruzie.

De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

Beleef de spannende thrillermusical Vals nu live in het theater!

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is een succesvolle jeugdthrillerauteur. De boeken van Mel zijn meermaals bekroond. Zo won Mel Wallis de Vries onder andere de prijs voor de Jonge Jury met Klem,Vals en Wreed. Mels haar boeken worden in diverse landen uitgegeven door uitgeverij de Fontein en zijn ook online te bestellen via haar website. Vals is het eerste boek van de succesvolle jeugdthrillerauteur dat wordt bewerkt tot een theatervoorstelling.

Lees meer over Mel Wallis de Vries

Cast VALS

De Cast van VALS;

  • Cast VALSPriscilla Knetemann
  • Rianne Peterson
  • Vivian Panka
  • Stef Pits
  • Roelof van der Sar

De muziek en regie van Vals zijn van Fons Merkies.

Speellijst VALS

De voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?