Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Suzan Seegers – Suus zingt Annie M.G.

Suzan Seegers - Suus zingt Annie M.G.

Suzan Seegers brengt theaterode aan Annie M.G. Schmidt. Suzan Seegers, de kleine vrouw met de grote stem, weet met haar warme geluid en sprankelende persoonlijkheid keer op keer de harten van het publiek te raken.

Suus zingt Annie M.G.

Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Komend jaar zet zij een andere grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. Schmidt.
In dit intieme en liefdevolle theaterconcert gaat Suzan, begeleid door haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk, op zoek naar de vrouw achter het beroemde repertoire.

Aan de hand van Annies eigen liedjes en gedichten schetst ze een eigenwijs en soms ietwat ondeugend portret van Annie. Achter de opgewekte façade blijkt een vrouw schuil te gaan waarin Suzan veel van zichzelf herkent.

“De populaire kinderboekenschrijfster had ook een andere kant. Annie zei ooit in een interview: ‘ik vond mezelf afstotelijk, lelijk, niks kunnen, niks mogen. Depressief was ik niet, ik was altijd heel blijmoedig en vrolijk, maar ik lééfde niet’. Dat herken ik, dus weet zeker dat ik ook hier mijn ei in kwijt kan,” aldus Suzan.

Annie M.G. Schmidt

Bekende nummers als Het is over en Vluchten kan niet meer passeren de revue, maar ook minder bekende pareltjes als Dit is het land, waar grote mensen wonen komen voorbij. Het wordt een kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekende werk. Suus zingt Annie M.G. is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven. Op 21 mei aanstaande is het 20 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed.

Suus zingt Toon

Suzan is nog tot en met 15 mei aanstaande te zien met Suus zingt Toon. Verder is de zangeres bekend van haar eerste solovoorstelling SUUS, het tv-programma Op zoek naar Evita en o.a. de musicals Les Misérables en Urinetown.

Voor die laatste voorstelling won ze een John Kraaijkamp Musical Award.

Speellijst Suus zingt Annie M.G.

Deze voorstelling is afgelopen. Zo hoorde u Annie nog nooit. Laat u verrassen door deze kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekend werk. Nu al dé aanrader van het nieuwe theaterseizoen.

Wil je Suzan Seegers met haar prachtige stem horen en zien? Suus zingt Annie M.G. speelt in veel theaters in heel Nederland.

Bron: OpusOne
Fotografie: Roger Cremers

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.