Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Ali B. – Ali B Bekendt

Ali B. - Ali B Bekendt

Vanaf 4 november kunt u in de theaters terecht voor de reprise van Ali B’s cabaretvoorstelling Ali B Beken(d)t. De voorstelling, die genomineerd was voor de Poelifinario 2014, was vorig seizoen in maar liefst 99 theaters te zien. Wegens grote belangstelling zijn daar nog eens 55 voorstellingen aan toegevoegd worden.

Over de voorstelling Ali B. Bekendt

De belangrijkste verhalen uit zijn leven heeft Ali B wel zo’n beetje verteld. Tenminste, dat dacht u. U kent hem slecht, want Ali heeft nog veel geheim gehouden. Heel veel. Er zijn nu eenmaal dingen waar een mens niet makkelijk over praat, waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt.

Elk mens heeft zo zijn trots en schaamte en verborgen verhalen. Zo ook Ali. Met zijn vorige programma, ‘Ali B geeft antwoord’ won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. De jury schreef: ‘Een multi-talent dat zonder gêne een inkijkje geeft in zijn gevarieerde leven. Charmant, onbevangen, open en ad rem glijdt hij door de avond. Hij maakt er een feestje van voor familie en vrienden, waarbij hij luchtige verhalen afwisselt met diep ontroerende ontboezemingen.’ Daar zijn ze dan mooi ingetuind, de jury, want u als kritisch theaterpubliek voelt natuurlijk dat er meer aan de hand moet zijn. Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot publiekslieveling; te mooi om waar te zijn. En Ali weet dat u weet dat er meer achter moet zitten. Dus komt hij nu met de echte verhalen, noemt hij man en paard, laat het achterste van zijn tong zien. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook; niets was wat het leek.

Speellijst

Ali B. heeft er wel 55 nieuwe voorstellingen bij gekregen, hij speelt dus ongetwijfeld ook eens bij u in de buurt. Kom hem bijvoorbeeld bekijken in Schouwburg de Kring in Roosendaal of in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Bron: Ali B

https://www.youtube.com/watch?v=jR0WP5sc0y