Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Cabaretestafette 2016/2017

Cabaretestafette 2016/2017

Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Met drie uiteenlopende acts, virtuoze presentatie en muziek van Pica DJ, die de zaal voorafgaand opwarmt, is een prikkelende avond gegarandeerd. Welke cabaretiers je te zien krijgt, blijft een verrassing.

De namen zeggen je nu waarschijnlijk nog weinig, maar ze zijn met de grootste zorg geselecteerd en verdienen je volle aandacht. Vaak kom je winnaars van de verschillende cabaretfestivals tegen. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Laat je verrassen!

Cabaretestafette 2016/2017

Enkele namen uit de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn:

De avond wordt door wisselende presentatoren gepresenteerd. Een avondje Cabarestafette geeft je een voorproefje van een veelbelovende toekomst! De Cabarestafette is een samenwerking tussen alle professionele cabaretimpresariaten, en wordt geproduceerd ism George Visser Productions.

Bron: Bunker Theaterzaken

Speellijst Cabaretestafette

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.