Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Verleiders – Slikken én stikken

De Verleiders - Slikken én stikken

 

Slikken én stikken is inmiddels het vierde deel in de succesvolle reeks DE VERLEIDERS-voorstellingen. In Slikken én stikken geven DE VERLEIDERS een second opinion over ons zorgstelsel.

Slikken en Stikken

We krijgen een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorg-maffiosi.

Binnenkort geven we al 30 procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Uit.

Kortom: dit wordt een pijnlijke avond. Heel pijnlijk.

Cast Slikken én stikken

In deze satirische voorstelling over de Maffiosie van ons zorgstelsel ( LET OP! ZONDER VERDOVING) spelen; Slikken en Stikken

De regie van Slikken én stikken is in handen van Aat Ceelen en Van Houts en De Ket tekenen voor het script. Pierre Bokma speelt niet meer mee in DE VERLEIDERS, Martijn Fisher volgt hem op.

DE VERLEIDERS

DE VERLEIDERS maken actueel theater met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. De pers over de vorige voorstellingen van DE VERLEIDERS:

  • “Vastgoedfraude als flitsend toptheater” ***** – De Volkskrant
  • “Hoe theater je meedogenloos wakker schopt” ***** – Dagblad van het Noorden
  • “Bankiers vakkundig om de oren geslagen” ***** – Theaterkrant
  • “Verrukkelijk gepresenteerd en gespeeld” **** – Trouw
  • “Een must see voor iedere Nederlander” **** – Telegraaf

Speellijst De Verleiders – Slikken én stikken

Deze voorstelling is afgelopen. Neem een kijkje bij de andere voorstellingen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.