Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Indecent Proposal

Indecent Proposal

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt Indecent Proposal naar de Nederlandse theaters. De voorstelling is een toneelbewerking van de populaire film Indecent Proposal. Het is een wereldprimeur voor de producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.

Wereldprimeur Indecent Proposal

Het is de allereerste keer dat dit verhaal naar het theater wordt gebracht. Artistiek directeur Hans Cornelissen: “We hebben de rechten van het boek waarop ook de film is gebaseerd verworven en Louis van Beek schreef het toneelscript voor ons”

Indecent Proposal

Indecent Proposal belooft een zinderende voorstelling te worden over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Hoe ver ga je voor een miljoen, laat je je vrouw een nacht met een ander? indecent-proposal toneel voorstelling

Daphne (Roos van Erkel) en David (Matteo van der Grijn) zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino’s het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John (Chris Tates), een excentrieke miljardair, biedt het stel volledige financiële vrijheid.

De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Gewoon een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.

Cast Indecent Proposal

De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson was een ware kaskraker die veel stof deed opwaaien. De Cast van de theaterversie bestaat uit;

Met regisseur Paula Bangels, en hetzelfde creative team als bij de toneelthriller Fatal Attraction belooft Indecent Proposal een zinderende voorstelling te worden over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht.

Wij waren ook bij de voorstelling in De Lawei in Drachten, lees onze recensie

Bron: DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Speellijst Indecent Proposal

De voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?