Perspresentatie theaterseizoen 2015-2016 DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Perspresentatie theaterseizoen 2015-2016 DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

In Theater de Meervaart in Amsterdam vond de perspresentatie plaats van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment voor het nieuwe theaterseizoen 2015-2016

Theaterseizoen 2015-2016

Maar liefst 4 nieuwe voorstellingen presenteerde DommelGraaf & Cornelissen Entertainment vandaag aan de pers. Algemeen directeur Suzanne van Dommelen deed een welkoms woord en artistiek directeur Hans Cornelissen vertelde uitgebeid over de producties. Tussen de presentaties van de casts door werden er ook muzikale voorproefjes gegeven over de voorstellingen die DommelGraaf & Cornelissen het nieuwe theaterseizoen naar de theaters brengt.

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment wil een breed publiek verrassen met nieuwe musical- en toneelproducties of bijzondere bewerkingen van bestaande stukken.

Het Meisje met het rode haar

ADEMBENEMENDE MUSICAL OVER NEDERLANDS BEKENDSTE VERZETSHELDIN

Het meisje met het rode haar musicalEen vrouw op een bankje. Het zachte geluid van de rijdende vrachtwagen vermengt zich met het geluid van de naderende branding. Ze zijn er bijna. Nog even dan wacht onherroepelijk het einde voor Hannie Schaft. Zeventig jaar na haar overlijden vertelt de musical Het meisje met het rode haar, gebaseerd op de gelijknamige roman van Theun de Vries, het verhaal van deze jonge vrouw opnieuw.

Met Roos van Erkel als Hannie Schaft, Jim Bakkum als Hugo, Joke de Kruijf, Sjoerd Pleijsier e.a.

Bekijk hier meer informatie over Het meisje met het rode haar

Fatal Atrraction

LUST. OBSESSIE. WRAAK.

Fatal Attraction ToneelstukBloedstollend thriller over lust, obsessie en wraak naar de wereldberoemde film met Michael Douglas en Glenn Close. De spannendste avond uit en de beste waarschuwing tegen vreemdgaan. Een gewaarschuwd mens…!

Met in de hoofdrollen het sterrenkoppel uit de musical Soldaat van Oranje, Matteo van der Grijn en Loes Haverkort.

Bekijk hier meer informatie over Fatal Atraction

Nonsens

VIJF HEMELSE ZUSTERS IN EEN GODDELIJKE SHOW!

Nonsens muziekvoorstellingDe vissoep van zuster Julia bleek niet meer helemaal vers waardoor er per ongeluk 52 zusters zijn vergiftigd. De vijf overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor de begrafenissen en organiseren een benefietvoorstelling. Ze huren een zaal, waar net aan een schoolproductie van ‘GREASE’ wordt gewekt, en presenteren u een avond vol swingende songs, dansnummers, een poppen-act en een quiz… Bent u er klaar voor?

Een heerlijke avond met puur en swingend amusement, gebracht door vijf zingende en dansende topcomédiennes. Met Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Brigitte Heitzer, Wieneke Remmers en Renée van Wegberg.

Bekijk hier meer informatie over Nonsens

Douze Points Twelve Points

HOOGTEPUNTEN UIT 60 JAAR EUROVISIE SONGFESTIVAL

Douze Points Twelve Points muziekvoorstellingMet de beste en bekendste winnende songs en de populaire net-niet-winnaars. Met Waterloo, Hallelujah, Ein bisschen Frieden, Apres toi, Ding a Dong, De troubadour, Euphoria, Een beetje en Rise like a Phoenix. Vanzelfsprekend zullen Birds en Calm after the storm niet ontbreken! May we have your votes please?

Met Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman, Jasper Taconis, David van den Tempel en een swingende live-band ze nemen u mee langs 60 jaar Eurovisie Songfestival. DommelGraaf en Cornelissen biedt het komende theaterseizoen een afwisselend programma. De previews zijn al veelbelovend! Alle voorstellingen zijn ‘reizende’ voorstellingen en komen in veel theaters. Ook bij u in de buurt! Weet waar u koopt! Koop uw kaartje bij het theater.

Bron: DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Bezoek ook de website van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link