Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Nonsens – Musical

Nonsens - Musical

Nonsens musical is een heerlijke avond puur en onbekommerd amusement voor een breed publiek, in het theaterseizoen 2015-2016 brengt Dommelgraaf & Cornelissen de internationale musical hit Nonsens naar de Nederlandse theaters.

Het verhaal Nonsens

NONSENS begint wanneer de Zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De 5 overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. Ze huren de zaal van het plaatselijke parochiehuis, waar toevallig ook net een schoolproductie van “Grease” speelt, en brengen een avond met zang, dans, een heuse publieksquiz en vele komische verrassingen.

In NONSENS ontmoeten we Eerwaarde Moeder Regina, een voormalig circusartiest, haar rechterhand Zuster Maria Hubert, de bijdehandte en niet op haar mondje gevallen Zuster Robert Anne, Zuster Mary Leo, een nieuweling die eigenlijk ballerina wil worden, en de heerlijk maffe Zuster Mary Amnesia, die haar geheugen heeft verloren toen er een kruisbeeld op haar hoofd viel. Met meer dan 5000 producties wereldwijd en vertaald in 21 talen is NONSENS uitgegroeid tot een internationaal theaterfenomeen.

Cast Nonsens

De voorstelling wordt gebracht door een sterrencast van de vijf top comédiennes die niet alleen fantastisch kunnen zingen en dansen!

Paul van Ewijk en Barrie Stevens verzorgen de regie en choreografie.

Speellijst Nonsens

Deze voorstelling is afgelopen. Nonsens is vanaf januari 2016 te zien, de première staat gepland op 24 januari 2016 in het oude Luxor Theater in Rotterdam.

Gerelateerde berichten

dommelgraaf entertainment

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

DommelGraaf & Cornelissen produceert ieder theaterseizoen meerdere voorstellingen.

Lees meer over Dommelgraaf & Cornellissen Entertainment

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.