Stemmen voor de Eventim Publieksprijs

Stemmen voor de Eventim Publieksprijs

Stem ook voor de Eventim Publieksprijs

Kies uw favoriet en maak kans op 2 VIP kaarten!

De nominaties voor het Musical Award Gala zijn bekend!

De afgelopen maanden bezocht de vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas en de leden Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol, alle producties. Er zijn maar liefst 60 nominaties, waarvan er 10 voor Billy Elliot de musical zijn. Bekijk de hele lijst van genomineerden ook op onze website. Tijdens het Musical Award gala zijn er verschillende prijzen te winnen. Eén van deze prijzen is De Eventim Publieksprijs. De Publieksprijs gaat naar de musical die de meeste stemmen weet te winnen van het Nederlandse publiek. Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete musical van het afgelopen seizoen.

Op 7 januari 2015 worden in het Beatrix Theater in Utrecht de Musical Awards uitgereikt en dit wordt live uitgezonden door de AVROTROS op NPO1.

Hoe doe je mee?

Op de website van Eventim kun je meedoen met de publieksprijs van de Musical Awards. Doe mee en breng je stem uit en maak kans op 2 VIP kaarten voor de uitreiking op 7 januari 2015! De 3 musicals die tijdens de stemperiode van 12 december 2014 en 5 januari 2015 uur de meeste stemmen hebben verzameld vanuit het Nederlandse publiek voor de Eventim Publieksprijs gaan door naar de live uitzending van het Musical Award Gala.

Winnaars

Iedere week worden er 8 winnaars getrokken die als VIP aanwezig mogen zijn bij het Musical Award Gala. Hou daarvoor de Facebook kanalen van See Tickets / Eventim in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars.

Stemmen

Sommige producties zijn inmiddels niet meer in de Nederlandse theaters te zien maar uiteraard wel beoordeeld, en als het uw favoriet is dan kun je er nu alsnog op stemmen voor de publieksprijs!

Je kunt uit de volgende voorstellingen kiezen;

Stem hier!

De MusicalAwards worden mede mogelijk gemaakt door Eventim. Vanaf 31 december zijn er nog 5 musicals waar u op kunt stemmen. Tijdens de Musical Awards Gala 7 januari 2015 zijn er er dan nog 3 musicals over waar dan live nog op gestemd kan worden, waarna er aan de eind van de avond uiteindelijk één grote winnaar is!

Bron: Stichting Musical Awards

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link