Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61

Guido Weijers - Momentum

Diederik was bijna 8 jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk. Net als de beelden en geluiden van Vietnam en Cambodja. Zijn wereldbeeld werd mede gevormd Asterix. En misschien is dat nog wel steeds zo.

BOUWJAAR ‘61

De kracht en betekenis van herinnering. Daarover gaat de vijfde van Van Vleuten. Het jongetje van toen kijkt naar de wereld van nu. En andersom. Een halve eeuw terug in de tijd is voor meesterverteller Van Vleuten maar een kleine stap. Wat die kleine stap betekent voor de mensheid weten we na afloop.

Speeldata Diederik van Vleuten – Bouwjaar ’61

Bekijk alle locaties waar Diederik van Vleuten met zijn nieuwe theatershow zal gaan optreden.

PRODUKTIE: BUNKER THEATERZAKEN TE AMSTERDAM

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.