Hanna van Vliet

Hanna van Vliet is geboren in de provincie Zuid-Holland in Gorinchem groeide Hanna op. Hanna is musical actrice.

Opleiding Hanna van Vliet

Hanna studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Hanna speelde al vanaf haar jeugd bij jeugdtheatergezelschap Het Jeugdtheaterhuis Gouda, en tourde ze door het land met de voorstellingen Canterbury Tales, Chatroom en Jan Steenstraat 1. Tijdens haar opleiding stond ze met een zelfgeschreven voorstelling Twenty Up op festivals als Stukafest en Het Magneetfestival. Ook was Hanna te zien in Op de Bodem van Orkater en bij De Toneelschuur in Wreed en Teder.

Musicals

In theaterseizoen 2014-2015 speelt Hanna de titelrol in Pippi de Musical van Senf theaterproducties. Ook speelde Hanna Momo in Momo van Theatergroep Kwatta. Theaterseizoen 2015-2016 speelt Hanna in de musical de Tweeling van Stage Entertainment.

Musical de TweelingMusical De Tweeling

De Tweeling is een Nederlandse musical en gaat over de tweelingzusjes Lotte en Anna die op jonge leeftijd van elkaar gescheiden worden. In deze voorstelling speelt Hanna ondere andere met Rosa da Silva, Doris Baaten, Kees Boot en William Spaaij. Lees ook: Musical De Tweeling

Leuk om te lezen