Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Advocaat van de Duivel

Advocaat van de Duivel

Advocaat van de Duivel met Victor Löw en Waldemar Torenstra die het tegen elkaar op nemen op het toneel.

Over de voorstelling Advocaat van de Duivel

De jonge ambitieuze advocaat Kevin Taylor (Waldemar Torenstra) wordt gevraagd partner te worden bij een groot en beroemd kantoor. Hij krijgt een torenhoog salaris en een buitensporig luxe appartement, maar Kevin geniet het allermeest van de roem die hem ten deel valt. Dat alles heeft hij te danken aan John Milton (Victor Löw), de grote baas van het kantoor die hem als een vader in de armen sluit. Mede door zijn vrouw begint Kevin zich echter te realiseren dat hij in een faustiaans verbond gevangen zit, zijn ziel heeft verkocht en het middelpunt is van een spel op leven en dood.

Cast Advocaat van de Duivel

Regisseur Ursul de Geer: “Vaak wordt ons rechtsgevoel aangetast en lijkt het alsof advocaten afstand hebben gedaan van hun geweten en niet meer handelen in de geest van de wet. Dat intrigeert me.”

Speellijst Advocaat van de Duivel

Deze voorstelling is afgelopen. Deze voorstelling wordt gemaakt door dezelfde producent die de afgelopen seizoen de succesvolle serie van de ‘DE VERLEIDERS’ op de planken heeft gebracht. Terugkerend thema hierin was hoe de zucht naar macht en geld in sectoren als het vastgoed en de bankenwereld de moraal verdringt.

Bron: Bostheaterproducties