Naar het theater met kerst 2014

Naar het theater met kerst 2014

Voor veel mensen is kerst de allermooiste tijd van het jaar. Het is hét ideale moment om met vrienden of familie bij elkaar te komen.

Met z’n allen genieten van een heerlijk diner, een gezellige kerstwandeling maken of misschien wel naar het theater met kerst? Door heel Nederland zijn er namelijk verschillende theaters die leuke voorstellingen in de agenda hebben staan. U heeft een ruime keuze uit verschillende theatervoorstellingen, van dans tot cabaret tot zang. De theaters zetten alles op alles om de bezoekers een heerlijke avond met kerst in het theater te bieden! Hieronder hebben wij een aantal leuke mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Alvast in de kerststemming komen bij Stadstheater De Bond

Om alvast helemaal in de stemming te komen kunt u op 19 december terecht in Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Op die datum staat hier namelijk het ‘Kerst met ballen in concert by Enorm’ op de agenda. Deze negende editie zal ongetwijfeld ook weer een groot succes worden, net als de voorgaande edities. Wat kunt u verwachten?

Een avondvullend, sensationeel concert met een uitgekiende mix van kerstklassiekers, ballads, medleys en eigen werk. In combinatie met de gave clips, specials effects en de wervelende lichtshow heeft u ongetwijfeld de avond van uw leven!

Kerst in het theater in Rotterdam

kerst kerstballenIn het Luxortheater in Rotterdam kunt u tijdens kerst genieten van de leuke voorstelling Dreamgirls met Pearl Jozefzoon, Berget Lewis en Aïcha Gill. Dreamgirls is net als de gelijknamige film gebaseerd op het leven van Diana Ross en The Supremes.

Met de wereldhits One Night Only, I Am Telling You I Am Not Going en natuurlijk Dreamgirls staat deze voorstelling garant voor een fantastisch uitje in het theater met kerst 2014!

Naar het theater met kerst in Noord-Brabant

Ook in Noord-Brabant zit u goed voor een leuk avondje uit tijdens de kerstdagen. In het Chassé Theater in Breda staat zowel op eerste kerstdag als op tweede kerstdag de verschrikkelijk leuke familiemusical Waanzinnig Gedroomd van Kinderen Voor Kinderen geprogrammeerd. Wie is er niet opgegroeid met Kinderen Voor Kinderen?

Het kinderkoor bestaat in 2014 25 jaar en dat wordt gevierd met deze leuke musical. Er spelen tien kinderen en vijf volwassen acteurs mee. Het wordt een waanzinnige kerst, dat is duidelijk!

Kom naar het Theaterhotel Almelo met kerst

Naar het theater met kerst in Almelo? Dat kan! Op eerste en tweede kerstdag zijn hier leuke voorstellingen. Eerste kerstdag geven de Peking Acrobats hier namelijk een spectaculair optreden. Hun verbazingwekkende show met getalenteerde acrobaten zal u de adem benemen.

Tweede kerstdag treedt Jeans hier op met hun nieuwe show Tropical Heat. Een echt tropische verrassing, weer eens wat anders tijdens de kerstdagen!

Vier kerst in het theater in het noorden

kerstboom sneeuw kerstWoont u in het noorden van het land dan kunt u natuurlijk ook genieten van een prachtige voorstelling rondom kerst.

Bezoek bijvoorbeeld Martiniplaza met het hele gezin, op de dag na kerst wordt hier namelijk de musical Sneeuwwitje opgevoerd. Een echte traktatie voor kleine prinsessen!

U ziet het, er is genoeg te doen in het theater met kerst 2014!

Kerst vier je met het Kempenkoor

Na het succesvolle concert in 2013 komt het Kempenkoor op veler verzoek in december terug naar theater De Schalm met een gloednieuw programma. Een show met nieuwe kerstklanken in diverse toonaarden en klankkleuren, en in talen uit vele windstreken. Het Kempenkoor wordt ondersteund door pianist Hans van den Eijnden, sopraan en harpiste Inge Freimout en een combo van trompet, trombone, saxofoons, tuba, contrabas en slagwerk. Dirigent Cees Wouters heeft voor deze avond een gevarieerd programma samengesteld. Lees meer…

Kerstvakantie in De Harmonie in Leeuwarden

In de kerstvakantie is er in De Harmonie volop te beleven voor jong en oud. Een overzicht met alle voorstellingen en randprogrammering vindt u hier.

Voorstellingen door heel Nederland

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van de theaters met kerst. Zoekt u een kerstvoorstelling in een andere provincie?

Klik hieronder om naar de provincie van uw keuze te gaan.

DrentheGroningenFrieslandOverijsselGelderlandNoord-HollandZuid-HollandNoord-BrabantLimburgUtrechtZeelandFlevoland

Naar het theater met kerst 2014