Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

NIEUW GELD

NIEUW GELD

Victor Löw en Vera Mann spelen in een gloednieuw Nederlands stuk NIEUW GELD van thrillerschrijver Charles den Tex en Peter de Baan. Acteur Victor Löw blonk uit in De Verleiders (nominatie Louis d’Or!) en Advocaat van de Duivel. In Nieuw Geld – een nieuw geschreven Nederlands toneelstuk is hij te zien naast Vera Mann.

NIEUW GELD

Bedrijfsovernames zijn aan de orde van de dag. Maar wat voor mensen zitten hierachter? Het publiek krijgt een kijkje in de wereld van een durfkapitalist en zijn vrouw. Een wereld waarin je tot enorme hoogtes kunt stijgen, maar ook diep kunt vallen.

Als zelfs zijn vrouw bij hem weggaat, heeft Jan de toppen van zijn eenzaamheid bereikt. Want Karin was de enige die hij nog vertrouwde. En zij vertrouwde hem. Jan koopt grote bedrijven, plukt ze leeg en laat ze achter op de rand van de ondergang. Lege winkelstraten zijn het resultaat van zijn dadendrang. Winnen is het enige dat hem drijft.

Tot hij wegglijdt in een strijd die hij niet kan winnen. Al zijn messcherpe ervaring in de keiharde markt kan hem niet meer beschermen. Hij gaat ten onder in stijl. Alleen.

Cast NIEUW GELD

Het stuk is geschreven door gouden team Charles den Tex en Peter de Baan, respectievelijk succesvol thrillerschrijver en gevierd televisie- en theaterregisseur. In NIEUW GELD spelen;

Regisseur Peter de Baan: “Ik verheug me er nu al op om van de rollen die Victor en Vera spelen ook echte mensen te maken. Waar je zelfs bij vlagen van kan houden. Want die wil je zien op toneel.” Acteur Victor Löw: “Ik wil heel graag begrijpen wat er in het hoofd omgaat van zo veel super geslaagde CEO’s, die soms uiterst radicale beslissingen nemen.”

Bron: Bos Theaterproducties

Victor LowVictor Löw

Victor Löw is vooral bekend van zijn rol in de Verleiders. Ook won Victor diverse prijzen en speelt hij in meerdere tv series. Lees ook de biografie van Victor Löw

 

Vera MannVera Mann

Vera Mann is een Vlaamse zangeres, actrice en musicalster. Lees ook: Biografie Vera Mann

Speellijst NIEUW GELD

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.