Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Terugkeer van Hans en Grietje – Orkater

De Terugkeer van Hans en Grietje - Orkater

De Terugkeer van Hans en Grietje. De terugkeer van Hans en Grietje is de nieuwste voorstelling van Geert Lageveen en Leopold Witte. Orkater in Coproductie met het Balletorkest.

Het Verhaal De Terugkeer van Hans en Grietje.

Vader heeft geen werk en moeder heeft wel wat beters te doen. Ergens langs de snelweg laten zij hun kinderen achter. Hans en Grietje hebben geen idee waar ze zijn. Op zoek naar een dak boven hun hoofd ontmoeten ze de wonderlijkste figuren. Een smakelijk snoephuisje brengt hen in de studio van de tv-show Vreet je vet!. De boosaardige presentatrice blijkt vastbesloten Hans op live televisie te roosteren. Maar dan bedenkt Grietje een list…

Na de hit Alice in Wonderland tovert het schrijversduo Geert Lageveen en Leopold Witte nu het bekende verhaal van Hans en Grietje om tot een muzikaal spektakel voor de hele familie. Een spannend reisverhaal dat bol staat van muziek uit het klassieke repertoire en nieuw geschreven rock-‘n-roll van Orkatercomponist Erik van der Horst.

Speellijst

Een familievoorstelling met Annet Malherbe, Elise Schaap en Pepijn Schoneveld. Deze voorstelling is te zien van 12 maart t/m 3 mei 2015

Maart 2015

April 2015

Houd de website van Orkater in de gaten voor meer previews en impressies.

Het is mogelijk dat er in de loop van het jaar nog nieuwe voorstellingen worden toegevoegd of dat sommige voorstellingen worden . Wij raden u daarom aan om voor de meest actuele informatie altijd op de website van de artiest of de producent te kijken.

Bron: Orkater