Esmée Dekker

Esmée Dekker is geboren in 1994, is een Nederlandse zangeres danseres en actrice.

Opleiding

Esmée Dekker is glorieus afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie, Esmee kreeg les van onder andere Linneke La Roux, Rein Kolpa, Frederick de Groot, Peter Faber, Frank Sanders, Ivo Chundro.

Carrièreverloop

De muziakle passie begon bij Esmée Dekker al rond haar 4e. Esmée kreeg zanglessen van Lisa Boray en is een soulvolle zangeres en zeer gevarieerde zangers. Esmée zingt zowel Jazz&Soul als pop en R&B. Daarnaast speelt Esmée piano. Esmée geeft inmiddels zelf zangles aan kinderen van een aantal bekende Nederlanders en treed vaak op met verschillende artiesten/muzikanten.

Voorstellingen

Esmée speelt in vele diverse voorstellingen waaronder;

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.