Theater Den Haag

Theater Den Haag, voor als u op zoek bent naar een leuk en cultureel avondje uit! Den Haag, ook wel ‘s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van Zuid-Holland. Het is qua bewonersaantal de derde grootste gemeente van ons land. In Den Haag wonen meer dan 510.000 inwoners. Er zijn ook vele mogelijkheden op het gebied van cultuur.

U vindt er bijvoorbeeld vele musea, wat dacht u bijvoorbeeld van het Haags Historisch Museum, het Mauritshuis en het Museon? Daarnaast zijn er ook verschillende theaters te vinden in Den Haag, waaronder de bekende Koninklijke Schouwburg Den Haag en het AFAS Circustheater.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Den Haag of bekijk ook theaters in: Alblasserdam, Alphen a/d Rijn, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Maassluis, Naaldwijk, Papendrecht, Rijswijk, Rotterdam en Spijkenisse. Of bekijk alle theaters in Zuid-Holland.

Theaters Den Haag

U kunt in Den Haag terecht voor diverse theaters. Of u nu zin heeft in een avondje lachen tijdens een cabaretvoorstelling of juist benieuwd bent naar de nieuwste opera, u kunt altijd wel ergens in Den Haag terecht.

Voor de bekende musicals zit u goed in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Heeft u zin in een mooie dansvoorstelling dan brengt u een bezoekje Dr Anton Philipszaal Lucent Danstheater. Lees hieronder meer over een aantal theaters in Den Haag.

AFAS Circustheater Scheveningen

Zoals de naam al zegt was in het AFAS Circustheater vroeger een circus gevestigd. In het jaar 1991 nam Joop van den Ende het gebouw over, hij maakte er een theater van.

Het AFAS Circustheater is geen gewoon theater, het wordt vaak gebruikt voor langlopende, grootse musicals die hier exclusief te bekijken zijn.

Eerder werden in dit theater bijvoorbeeld de musicals Miss Saigon, Sister Act, Beauty and the Beast en Tarzan geprogrammeerd. Daarnaast staan er regelmatig bekende cabaretiers zoals Najib Amhali en Claudia de Breij voor meerdere voorstellingen achter elkaar op de planken. Uw bezoekje zeker waard! Lees hier meer over het AFAS Circustheater.

Dr Anton Philipszaal Lucent Danstheater Den Haag

Op het Spuiplein vindt u één gebouw waarin zowel de Dr Anton Philipszaal als het Lucent Danstheater gevestigd zijn. De zalen stammen uit 1987. De Dr Anton Philipszaal is een ontwerp van de architecten Van Mourik en Vermeulen en de zaal van het theater heeft een unieke akoestische vormgeving. Er is ruimte voor wel 1890 bezoekers.

Het Lucent Danstheater herbergt 1.001 zitplaatsen. Jaarlijks vinden er talloze voorstellingen plaats op het gebied van zowel dans als klassieke concerten, opera’s, familievoorstellingen en musicals.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN Z-HOLLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=999"></script>

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.