Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Miss Molly & Me – Bonnie en Clyde

Miss Molly & Me Bonny and Clyde

Marlijn Weerdenburg en Helge Slikker nemen je mee op roverspad! Volg met Miss Molly & Me de avontuurlijke sporen van het meeste beruchte duo ter wereld: Bonnie en Clyde. Het beruchte roversduo Bonnie & Clyde vormden de bron voor een berg nieuwe liedjes en verhalen. Dit gevreesde duo ging weliswaar het verkeerde pad op, maar in ieder geval niet het geijkte.

In deze voorstelling zoeken de acteurs de Bonnie & Clyde in zichzelf.

Miss Molly & Me – Bonnie en Clyde

Ze onderzoeken het gevoel van de ontsnapping, de euforie en de onrust. Hoe voelt het om buiten het systeem te leven, om nergens bij te horen? Is een ondergaande zon mooier als je weet dat elke seconde je laatste kan zijn?

Door het verhaal voorop te stellen en nieuwe muzikale uitstapjes te maken luistert het concert Bonnie & Clyde als een film. Met goede afloop…!

Wij zijn Miss Molly & Me

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg, ook bekend van haar rol als ‘Danni Lowinski’. En Helge Slikker bekend van de band Storybox en zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van ‘Kauwboy’.

Miss Molly & Me staat voor verrassende folky en soulvolle muziek aangevuld met harmonieuze zang en een vleug humor. Waar Helge de ingetogen muzikant lijkt, blijkt Marlijn de femme vocale die haar publiek zonder aarzelen het universum van Miss Molly & Me insleept.

Bron: Miss Molly & MeBos Theaterproducties

Speellijst Miss Molly & Me – Bonnie en Clyde

Deze voorstelling is afgelopen.

Miss Molly & Me ontmoeten Bonnie and Clyde. Een concert, een verhaal, een avontuur. Marlijn en Helge gingen onder andere naar;

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.