Theater Noord-Holland

Theater Noord-Holland – hieronder vindt u een overzicht van alle theaters in de provincie Noord-Holland.

Op zoek naar een theater in plaats of stad?

Klik op een van de volgende plaatsen of steden: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bovenkarspel, Den Helder, Den Oever, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heiloo, Hoofddorp, Hoorn, IJmuiden, Medemblik, Purmerend, Schagen, Weesp, Wormer en Zaandam.

Provincie Noord-Holland

De drukste provincie van ons land, Noord-Holland. In Noord-Holland vindt u natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam, de molens van de Zaanse schans, de klompen in Volendam en de kaasmarkt in Alkmaar. Naast de vele molens en klompen biedt Noord-Holland ook genoeg mogelijkheden op het gebied van theater en uitgaan.

Zo kunt u bijvoorbeeld in Alkmaar naar Theater de Vest, in Amsterdam naar Bijlmer Parktheater en in IJmuiden kunt u bijvoorbeeld naar Stadsschouwburg Velsen.

De theaters in Noord-Holland

Allemaal theaters voor een avond vol plezier en ontspanning. Bovengenoemde theaters hebben een gezellige ambiance en een uitgebreid programma voor iedereen. Natuurlijk mogen we de grote theaters niet vergeten. Ga bijvoorbeeld naar een grote theaterproductie in Theater Carré in Amsterdam of het DeLaMar theater.

Splinternieuw sinds 2014 is Theater Amsterdam, het enige theater in de hoofdstad waar grote voorstellingen voor een langere tijd worden vertoond. Voor een uitgebreid programmaoverzicht kunt u de diverse theater pagina’s bezoeken en erachter komen welke theatervoorstelling het beste bij u past.

Maak uw uitje in Noord-Holland compleet

Naar een gezellig restaurant overnachten of meer weten over leuke uitjes in Noord-Holland? Bezoek dan ook eens de website van Wattedoeninnoordholland en onderneem de leukste activiteiten.