Naar het theater met kerst 2015

Naar het theater met kerst 2015

U wilt toch ook naar het theater met kerst? Het gaat alweer snel, inmiddels staan de kerstdagen van 2015 weer bijna voor de deur. Niet alleen de kerstdagen maar de hele decembermaand staat weer in het teken van familie en vrienden.

Alle theaters in Nederland zij niet alleen sfeervol aangekleed maar hebben rondom de kerstdagen weer volop verschillende voorstellingen voor jong en oud!

Naar het theater met kids

Zo kunt u uitgebreid met uw kids naar het theater voor een kindervoorstelling. Van 20 december t/m 4 januari is het namelijk kerstvakantie. Er is van alles te beleven voor kinderen in de theaters.

Zoekt u een dagje uit in de kerstvakantie? Hieronder staan een aantal tips met kindervoorstellingen.

Suske in Wiske MusicalAllemaal leuke kindervoorstellingen waar niet alleen op het podium maar ook na de voorstelling nog vaak een ‘Meet en Greet’ wordt georganiseerd. Kleurplaten , Ranja en uiteraard muziek zijn de kernwoorden voor een hele gezellige middag in het theater.

Dans en muziek

Ook in de theaters kunt u tijdens de kerstdagen terecht voor kerstconcerten diverse dansvoorstellingen deze mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Geniet bijvoorbeeld van;

Het zijn allen voorstellingen van formaat! U zult zich hier niet vervelen en of u op uw stoel blijft zitten, kunnen wij niet beloven.

Naar een musical in december

Het nieuwe theaterseizoen 2015-2016 is gestart met nieuwe musicals van formaat! Zo bracht Stage Entertainment niet alleen

naar het theater maar ook is in december de musical Beauty and the Beast in première gegaan. Deze familie musical is terug van weggeweest en dit maal met onder andere Anouk Maas, Edwin Jonker, Tony Neef en Loeki Knol in de hoofdrollen. Deze musical is exclusief te zien in Scheveningen in het Beatrix Theater.

Ook heeft DommelGraaf & Cornelissen nieuwe producties in de theaters van Nederland wat dacht u van;

Harrie Babba ToneelstukAndere producties van onder andere Jon van Eerd met Harrie Babba en Soldaat van Oranje zijn ook leuke tips voor de kerstdagen om naar toe te gaan. Daarnaast heeft Van Lambaart Entertainment weer de bloedstollende Baantjer LIVE! in productie.

 

Bekijk alle musicals

Maak uw uitje compleet

Boek bij uw uitje een heerlijk diner, bij de meeste tehaters kunt u heerlijk dineren en is een speciale kaart voor de feestdagen samengesteld. Of maak het helemaal compleet met een overnachting bij bijvoorbeeld;

Dus weet u niet wat te doen? Zowel in het theater of restaurant of hotel, alle gastheren en vrouwen zullen er voor zorgen dat u geniet van A tot Z.

BackStageNow

Back Stage NowVolgt u BackStageNow inmiddels ook? Iedere werkdag laat Stage Entertainment u een kijkje achter de schermen zien van hun producties, gaan ze in gesprek met de acteurs en productie medewerkers. Ook zijn ze live bij premières. Bij BackStageNow ziet u alles het eerst! Wellicht een idee om leuke ideeën op te doen voor de kerstdagen.

Voorstellingen in heel Nederland

Er is heel veel te zien in de theaters in de december maanden. Wat is er ook leuker dan deze voorstellingen bezoeken met je vrienden en familie.

Zoekt u een voorstelling tijdens de decembermaanden in een bepaalde provincie?

Klik hieronder om naar de provincie van uw keuze te gaan.

DrentheGroningenFriesland OverijsselGelderlandNoord-HollandZuid-HollandNoord-BrabantLimburgUtrechtZeelandFlevoland

Beleef een heerlijk en gezellig avondje uit in het theater!

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link